Macserien tillverkar och utvecklar högkvalitativa miljöanpassade rengöringsprodukter. Macserien erbjuder en spännande och effektiv produktmix med unika koncept till både stora och små företag. Sedan starten år 1989, har företaget präglats av uppfinnartradition och ansvarstagande. Macseriens mission är att verka för en renare värld, detta görs genom att tillhandahålla kunder professionella och miljöanpassade rengöringsprodukter. Macserien ansvarar för transporter och utbildar kunder på plats vid leverans av varorna. Macseriens kompetens och erfarenhet i branschen har gett Macserien möjligheten att lösa kunders hela problem, från ax till limpa. Många års produktutveckling och nära samarbeten med kunder har fördjupat Macseriens kunskap att ta fram unika koncept samt agera som erfarna rådgivare.

Affärsidé

Macserien ska verka för en renare värld genom att utveckla, producera och marknadsföra högkvalitativa, miljöanpassade rengöringsprodukter till alla.

Macseriens kundgrupp är främst företag och den offentliga sektorn men sträcker sig även till utvalda konsumentgrupper. Macserien uppfyller deras behov av en personlig och erfaren samarbetspartner utöver den vanliga leverantörsrollen.

Certifieringar:

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015