Macserienkoncernen

Washwater AB är ledande inom reningsteknik för industri, fordonstvättar, och verkstäder.

Macserien Servicecenter AB sker forskning och utveckling med hänsyn till kvalité och miljö.

Macserien Produktion AB Macseriens produktionsanläggning, ISO-certifierad inom miljö och kvalité sedan 2004. Produktsortimentet delas in i de fyra marknadsblocken: Fordonsvård, restaurang och livsmedel, hygien och industri.

Macserien Försäljning AB är specialiserade inom fordonsvård, industri, livsmedel och hygien. Erbjuder dig som kund utbildning, rådgivning samt direktleverans av produkter och doseringsutrustningar.

Macserien Food Hygiene AB erbjuder rengöringsprodukter, tillbehör och doseringsutrustningar inom restaurang, storkök och städbranchen. Tillhandahåller kompletta koncept för rengöring och sanering inom livsmedelsindustrin. Bolaget tillämpar direktleverans och arbetar främst genom återförsäljare.

Svensk Produktkonsult AB erbjuder världsledande produkter inom hygien och egenvård. Agent för bl.a. Gojo och Purell hygiensystem.

Macserien Norge AS är etablerade i Norge och är specialiserad inom fordonsvård, industri och hygien. Erbjuder dig som kund utbildning, rådgivning samt direktleverans av produkter och doseringsutrustningar.

Kemitek OÜ är etablerade i Baltikum och erbjuder rengöringsprodukter, tillbehör och doseringsutrustningar inom restaurang, storkök och städbranschen. Företaget har en egen produktion i Estland där delar av produktsortimentet tillverkas.

Policy

Macserien följer de lagar och krav som ställs från myndigheter. Våra råvaror utvärderas kontinuerligt för att undvika miljöfarliga ämnen i de kemikalier vi producerar. Vi granskar våra reningsanläggningar och säkerställer att de fungerar och används på ett miljöriktigt sätt. I vår fabrik hushåller vi med naturresurser genom att återanvända allt spill- och processvatten. Det avfall som uppstår, det vi inte kan återvinna, skickas som farligt avfall.